15 November 2016

Shaklee Independat Distributor, Hanan Sofiya

Assalamualaikum semua,


phewwww....after 3++ yrs ..








syukur Alhamdulillah..masih panjang umur nak tulis blog semula..last post April 2013


Untuk tak nak bagi pening orang yang membaca, dan juga orang yang nak menulis, makanya kita update point penting je senang hihihi






1. Masa last post April 2013, tengah pregnant yang no#4 dalam 6 bulan macam tu, Alhamdulillah keluar lagi sorang my Abdul...so total 4 Abdul dah ada...4 okay hihihihi. Dan hari ini, Nov 2016, kehidupan berkeluarga diserikan dengan kehadiran Cek Mek Molek ku yang dah berusia 9 bulan hari ini...syukur syukur syukur Allah makbulkan juga doa untuk dapat anak perempuan...tak terkata gembiranya hati semua orang hahaha..




Gambar Cek Mek nanti-nantilah ya..banyak dlm hp hihihi






2. Dah 2 bulan jadi distributor Shaklee...after consume vitamin Shaklee dah nak dekat 2 tahun..walaupun on off dan tak semua vitamin amik...jadilah kan....permulaan yang indah insyallah..so jika ada kawan-kawan yang nak order Shaklee boleh contact saya ya...






UmmiNor: SID 1237082
sriledang@yahoo.com,
019.236.7060