28 September 2010

Gaya Si Comel Berbaju Raya

Assalamualaikum...

yihaaaaaaaaaa...tu dia mood bercontest dah datang.
Kali ini Gaya SiComel Berbaju Raya yg dianjurkan oleh Babyibu dan co-sponsor yang lain.
Ape lagi kekawan, jangan masuk ye nnt Abid tak menang :P
(gila kejam...hahaha)

Tempoh
25 September 2010 - 31 Oktober 2010


Kategori : A (boys)
Nama : Muhammad Abid Zihni bin Helmi Shahid
DOB : 30 Sept 2008...so  2 yrs old hari Khamis ni :wink wink:

Gaya SiComel Berbaju Raya ni dianjurkan oleh (giler skema ayat hukhukhu) :
&

bersama co-sponsors

Mudah-mudahan menang la Abid kali ni,
macam yg dapat Besday Patry free kat KFC hari tu, nnt story lain kali ok.



MARDI Cameron Highland

Awal cuti sekolah hari tu, saya pergi cuti-cuti   C ameron dengan family, maa dan adik beradik yang lain. Dah lama tak pergi sana, last ...