30 October 2009

Swimming, anyone???

Sebelum tu nak tanya sape yang pandai berenang??Angkat tangan :wink:wink

huh....aku dari dulu lagi memang teringin nak belajar swimming ni, tp tu la asyik x sempat je nak join mana2 swimming kelas tu....until la satu hari one of my colleague tu sudi nak ajar aku n kekawan yang lain berenang ni, in fact dia memang swimming instructor pun...ok la kan jumpa yang memang kita dah biasa taklah gabra sangat nak belajar kan..
bayar RM 250, pakej belajar sampai pandai....for now kita org belasah guna kolam kat Uniten tu, bayar RM 2 henngit je per entry...so slalu aku pergi after waktu kerja dlm kul 5.30-6.30 ptg hari Selasa and Rabu coz dua hari ni pada waktu yang telah dinyatakan(mak aih skemanyer..) memang open for ladies only...taklah malu sangat nak pakai baju mandi yang ala-ala nangka kena bungkus tu kan

btw nak gi berenang kena la ade accessories nye ye dak? so aku dah survey baju renang muslimah kat internet la, so far macam berkenan yang ni, RM 189 kot kat D'S**a...


tp end up aku beli yang ni sebab dah terberkenan tengok kat Parkson Alamanda, ala comel gitu..actually ini idea mix n match aku...baju n seluar dijual berasingan ye....so masa tu ade less 10% dapat la dlm RM 100 for baju and RM 50 utk seluar. Cap pulak RM 9.90 dan googles RM 17.90...ok lah kan yang penting kena pandai berenang dulu...




Harap2 dapatlah berenang dengan jayanye lepas ni jgn jadi tukun sudahlah baju renang ni


01 October 2009

Phytonatal NR pil, 2 way sling, SNS and Lollipop nursing pillow to let go..

Salam all,

A few item to let go...


1. Pouch sling beli dr Patchmama -----> RM 35 RM 30, anyone interested???( bought at RM 50). It's a 2-way sling, maksudnye boleh guna 2 belah kain, belah corak or plain tu...kainnye sangat sejuk....trust me....


2.Phytonatal pill from NonaRoguy -----> RM 120 RM 100 SOLD, anyone interested??? (only consumed 30 pills, still left 150 pills, bought at RM 180).


boleh nampak tak expired date tu? ni lah bahana pakai kamera hp je expired Feb 2011 tau..lambat lagi....

3. Supplementary nursing system (SNS)-----> RM 100 (bought at RM 180, ini for those yang nak re-lactating or try nak menyusu anak angkat, nak tahu lebih lanjut, kat sini)

4. Lolipop nursing pillow --------> RM 40 + shipping cost RM 15 , bought at RM 69.90 (kalau duduk area Serdang, Bangi, BB Bangi, Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, BB Nilai, seri kembangan (Equine Park) or Bukit Jalil, boleh by hand, nny saya kan pulang balik yg RM 15 tu ok.

Berminat? email me at sriledang@yahoo.com.

Harga tak termasuk shipping cost ek....

Sila baca T n C kat bawah sebelum beli, tq.
  • oh! Serious buyers only yang akan dilayan....
  • first come first serve basis.
  • Prices are not including shipping and handling, unless otherwise stated.
  • Payment must be made to my CIMB account before items can be delivered.
  • Reservation only 3 days, if nak reserve lebih lama, sila bayar 50%. Any cancellation will no be refund.
  • Good sold are not returnable or refundable.
  • Please allow 2-5 days for delivery (excluding weekends & public holidays)