24 October 2011

Bersiap sedia

Saya sedang dalam mood bersiap sedia...eh bukan nak gi medan perang. Siap sedia untuk gi training kat obersi tu. So far pakaian semua almost settle..jaket 3 helai, jeans 4 helai, kasut 2 pasang dan yang lain-lain tu mcm biasalah. 

Makanan plak dah beli yang dah ready to eat, tapi hari tu memborong di c4 je, so tak banyak choice. Nanti nak pergi beli terus kat kilang yang buat produk brahims tu, harap-harap adalah. Ubat talian hayat juga telah diborong di farmasi hahahaha....bukan apa, dr cuak nak makan ubat sana, baik lah spare siap-siap dari sini kan :)

Segala mak neka ubat: minyak cap kapak, pil chi kit teack aun, ubat batuk pil, minyak mestika. panjang kata semua la....serius risau ok takut jatuh sakit kat sana.