12 July 2010

Cuti-cuti @ Avillion Admiral Cove, PD

Amaran : Entri bergambar hehehe

LAst weekend join family day opis kat PD...dah lama rasa tak gi holiday :(


Abid : ape la Ummi ni, buat la watermark canggih-canggih sikit!


Bilik hotel : selesa, sesuai utk family kecik mcm saya..ade small kitchen kat dlm bilik n tp lupa nak snap :P


Bangunan hotel, yg opposite ni takde balcony.

Anak-anak yang agak kehairanan :P

gambar candid Walid :P


Area swimming pool, ade sesape yg nak massage? ekekekke


Pemandangan waktu senja

Ape macam, ade gaya photographer pro tak? :)


Abe Long yg 1st time main ombak..err bila dah besar :P

 
Anak sape la ni? ekekekek


Walid main volley ball.

Antara aktiviti yang ada kat sini
Urut by third vendor party.

Ada bazaar jugak.

Ade cruise.

Water sport

Kiddies activities

Aktiviti pantai.

Last but not least..utk die hard fan World Cup 2010!!!

p/s: aktiviti wajib bila balik dr holiday adalah buka KEDAI DOBI huhuhuhu
tah berapa kali pusingan tah...

8 comments:

mariaariffbaby.com said...

beshnya dia p sana!
ni yang nak ajak hubby p jalan2 sebelum kita bersalin ni...huhuhu

Nadiah Sidek said...

hehe..mmg wajib la tu mendobi. keluarga besar lg la entah brp kali entah nak habiskan basuh semua baju :D

Wawa Shukor said...

aaaa apek dah beli dslr? hehehe nikon? heheh

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

besnya p holiday..dah lame tak p PD mesti makin banak perubahan kan??

Wan Anie said...

bastnyer.... dah lama tak ke pd

kalau balik kg sure gi pantai :D

~: UmmiNor:~ said...

Maria,yup harus la bervacation dlu sebelum meletop! tu acara wajib ngee...

Nad,
basuh baju sampai mak terduduk kepeningan hahahaha

~: UmmiNor:~ said...

Wa,
aah Apek dah beli la tp cap ape kurang pasti plak..yg ku tahu berposing ajork hahaha
CikYah,
tak pasti plak sy byk perubahan ke tak sbb saya pun dah lama tak jejak ke pekan PD tu, just pergi hotel, dah habis balik rumah :P

~: UmmiNor:~ said...

wanAnie,
yup favourite gi pantai.kalu kat kelantan lagi la pantai dia cantik!