17 April 2008

Nasib badan...

pelik kan tajuk entry ni?hehe

aku katakan nasib badan coz this year paling banyak kena jadi bujang!..
tp bujang ber'ekor'....

alkisahnye my kids (me???) selalu kena tinggal ngan walid dia tahu...
last week outstation pi monaco seminggu..

sebelum tu dah pi Tioman 3 hari..ape lagi kalu bukan gi diving.

Tgh ni flight pegi Sabah plak for diving activities at Sipadan Island....

hari Selasa baru balik..

and last one on 1st May nnt pei Tioman lagi sekali..diving jugak

Tak suka tau asyik kena tinggal nih..hehehe

alahai apalah nasib badan....

10 April 2008

Cloth diapers to let go..

1. GADimals Iced Blue with Dinos microfleece (L size)-----> RM 45 RM 40, anyone interested??? (bought at RM 70)
nampak tak label dia masih baru tak terjejas pun, coz memang jarang pakai as my son jenis tubuh slim macam mak dia , so bila pakai asyik leaking plak.... so nak let go la...

2. Bummis training pants (S size)-----> RM 35 RM 30, anyone interested???

3.Baby Behind fitted diaper in shocking pink ------> RM 45 RM 40 SOLD, anyone???(bought at RM 78)

4. Dancing Bear bottom soakers and night pants (M size)-----> RM 45 RM 40 SOLD, anyone interested??? (bought at RM 70)


5. Diaper cover Bummis, size M --------> RM 30 (bought at rm 45)

Fitted Cute Tooshies-----> RM 50 SOLD, anyone interested??? (bought at RM 85)

Sila baca T n C kat bawah sebelum beli, tq.

• oh! Serious buyers only yang akan dilayan....
• first come first serve basis
• Prices are not including shipping and handling, unless otherwise stated.
• Payment must be made to my CIMB account before items can be delivered.
• Reservation only 3 days, if nak reserve lebih lama, sila bayar 50%. Any cancellation will no be refund.
• Good sold are not returnable or refundable.
• Please allow 2-5 days for delivery (excluding weekends & public holidays)