30 October 2009

Swimming, anyone???

Sebelum tu nak tanya sape yang pandai berenang??Angkat tangan :wink:wink

huh....aku dari dulu lagi memang teringin nak belajar swimming ni, tp tu la asyik x sempat je nak join mana2 swimming kelas tu....until la satu hari one of my colleague tu sudi nak ajar aku n kekawan yang lain berenang ni, in fact dia memang swimming instructor pun...ok la kan jumpa yang memang kita dah biasa taklah gabra sangat nak belajar kan..
bayar RM 250, pakej belajar sampai pandai....for now kita org belasah guna kolam kat Uniten tu, bayar RM 2 henngit je per entry...so slalu aku pergi after waktu kerja dlm kul 5.30-6.30 ptg hari Selasa and Rabu coz dua hari ni pada waktu yang telah dinyatakan(mak aih skemanyer..) memang open for ladies only...taklah malu sangat nak pakai baju mandi yang ala-ala nangka kena bungkus tu kan

btw nak gi berenang kena la ade accessories nye ye dak? so aku dah survey baju renang muslimah kat internet la, so far macam berkenan yang ni, RM 189 kot kat D'S**a...


tp end up aku beli yang ni sebab dah terberkenan tengok kat Parkson Alamanda, ala comel gitu..actually ini idea mix n match aku...baju n seluar dijual berasingan ye....so masa tu ade less 10% dapat la dlm RM 100 for baju and RM 50 utk seluar. Cap pulak RM 9.90 dan googles RM 17.90...ok lah kan yang penting kena pandai berenang dulu...




Harap2 dapatlah berenang dengan jayanye lepas ni jgn jadi tukun sudahlah baju renang ni


8 comments:

Red,Gold n Green said...

nofaz, kalau aku nk join cene?habaq sat, mcm berminat:)

UmmiNor said...

hahaha Are-T,

buat masa la ni kelas aku dah cukup 5 org coz dia x nak ambik reramai kan takut tak terajar plak :D maybe lepas kami2 ni dah lepas berenang (harapnyer la hehee) maybe dia akn open utk org luar M***I plak...ape2 nnt i will let you know ok .

kuizikel said...

ah jelesnyer, baju aku dah jadi tukun, nofaz kang ajo la aku plakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Wawa Shukor said...

hahahah ko xde la gemuk mana, xde la nangka nyer hehe.

ko belajar pandai2 nnt ajar kitorng eh :D

~: UmmiNor:~ said...

kui,

rilek jgn jeles ok :D aku pun bukan pandai sgt, setakat kocak2 air je..

wa, mcm nangka kena balut la sebab baju tu kan melekat..tp cepat2 masuk air kalu dah pakai ngeeee...

kikin said...

kemain lawa baju renang ko. dah reti berenang ke belom?aku langsung x reti.haha

Dr Ezura said...

salam, nak tanya...u tau mana bleh hantar budak blajar swimming tak..?nak anta jihan blajar swimming....thanx..

~: UmmiNor:~ said...

Dr Ezura,
kawan saya tu pun memang instructor swimming and student di b4 this pun banyak kids, nanti saya tanyakan.
thnaks for drop by kat my blog..:D