04 October 2010

TTM's lucky draw!!!!

*** Sticky Post***

Entri tak berapa nak baru, sila scroll ke bawa ye :P

Ribut tidak, hujan tidak..tetiba je menjelmakan diri kat blog sendiri..wakakakakka
bukan ape, teringin nak masuk lucky draw cik TMM ni, mengancam giloss hadiah je, meleleh saliva mak :P
so korang jgn masuk ek...(giloss dengki x hengat punye!)

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!

INI HADIAHNYERR..
TENG TENG TENG!




Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware MugsAdditional InformationItem Code 1065856

Weight 4,275g

Category Dinnerware

Pattern Geometric

Product DescriptionCorelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.
Syarat-syarat penyertaan:
1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)
2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)
3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)
4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)
5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.
6. Pemenang akan dipilih DI SINI.

TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU

*tak koser feeling2 cam abg karam hahaha*

so kalu korang nak masuk gak, gi la jengah blog TTM ok.


pssssttt: ceh..mentang2 la kopipes je, sejibik2 ko tiru ek? :P