16 July 2008

My 26th week of pregnancy

Dah 26 week...how fast time flies...

at 26th week:

Mama----put on weight almost 6 kg, from 48 to 54 kg, jln pun dah mcm ketam je, senget sebelah
Baby----confirm Boy, estimated weight 700 gm, dah makin kuat tendang, x larat Ummi, tido pun dah start tak selesa huhuhu

EDD insyaallah 14 Oct 2008, exactly 2 weeks after Hari Raya Puasa...sempat ke tidak raya nih..suspen je...

Umar----Dah boleh berjalan...makin penat nak mengejar sejak dapat kaki ni, gigi dah 7 btg 3 atas 4 bawah, tidur malam dah jarang mintak susu...

Syakir----makin bijak, vocab pun makin banyak, akal pun makin panjang...17 Ogos ni genap 4 thn..cepatnyer besar anak ummi nih....

one day, a short conversation between me and Syakir..

Syakir: Gemuknya perut Ummi ni...
Me: (Sambil menelek dpn cermin)..aahh kat dlm ni ada adik
Syakir: Adik?? adik Umar ke?
Me: taklah, adik lain...
Syakir: Camna dia nak kuar dr perut Ummi tu?
Me: ...I am speechless.....................uwaa camna nak jwb nih....

Moral of the story: byk2lah berfikir, train utk jwb soalan dr anak2 yg sedang membesar!!!!

5 comments:

missselfridge said...

nor,,,apakata 13 oct je..nnti sama besday la anak nor ngn saya..hehee

nurul

Yan said...

2nd week after raya? hehe.. karang jadik macam cite mak dgn Arif je.. kah kah kah..

nofaz_alin said...

Nurul,

harap2 boleh sampai tarikh tu..takut pg raya kan sy beranak hehehe

cik_yan,

thanks for drop by...hehehe
tu la..harap2 sempatler raye..eisk kalu x kempunan nk makan rendang....heehe

盛豐 said...

成人電影
香港六合彩
戴子郎的漏洞投資學
任你博娛樂城
現金版怎麼做
戴子郎團隊
情色a片下載
財神現金網
免費a片AV女優

網路校園美女寫真 said...

威博娛樂城
大發必發網
大發網
天下運動
天下現金
夫妻情侶自拍影片
少女輪姦影片
廁所偷拍
正妹聊天室

MARDI Cameron Highland

Awal cuti sekolah hari tu, saya pergi cuti-cuti   C ameron dengan family, maa dan adik beradik yang lain. Dah lama tak pergi sana, last ...