28 July 2009

Umar oh Umar

Just nak tempek gambar umar ngan spect mak dia ...ni masa on the way balik kerja semalam. Masa ummi dia dok sibuk bawak keta macam nak race, dia dok sibuk ngan projek kat belakang...pandai plak tu sangkut kat telinga yang capang sejengkal tu hehehehe




6 comments:

Wawa Shukor said...

bis tuh cemna ko bwk keta xde spek?

nofaz_alin said...

wa...hehehe tu spek spare..kang x pakai spek ade langgar bontot ayam plak kang....

mariaariffbaby said...

salam perkenalan..

so cute..
power banyak tak spek tuh..

=D

nofaz_alin said...

maria, salam perkenalan jugak....spek tu power x byk sgt, x sampai 50 pun rasenya :D

kikin said...

comeynya anak ko pakai spek

UmmiNor said...

kin,

sebuk nak makainyer, nasib mak tak rabun tahap melampau :D