27 April 2009

Puasa ganti, anyone???

hehehe start mengqada puasa yg ditinggalkan selama sebulan...ye sebulan ye kawan-kawan...jenuh mak nak mengganti kihkihkih.
1 bulan tinggal puasa dan akhirnya meletup pd 30 ramadhan.....
so dah kira2 kalu start ganti dr sekarang hari isnin dan khamis every week, sempat la kot sblm puasa tgh bulan 8 nanti (err sempat ke??)
tang nak bgn sahur tu keras kejung je rasenya..aduhai

3 comments:

Love Histories said...

puasa ganti, mak cik.? alhamdulillah

mil kassim said...

Selamat Hari Ibu Nofaz!

See you this weekend ;)

farah225 said...

umminor,
kita tgh pulun jugak.tu yg dah baper taun langkau.masa haris,sebulan jugak.huhuhuhuh.tp tahun ni berazam nak abiskan jugak.

MARDI Cameron Highland

Awal cuti sekolah hari tu, saya pergi cuti-cuti   C ameron dengan family, maa dan adik beradik yang lain. Dah lama tak pergi sana, last ...