20 May 2009

precious moment....

had a precious moment with my family....held at one of the park very near to PICC..
dah lama janji nak buat photoshoot ni tp asyik tangguh coz bebudak tak sihat sangat....

photo credit to Milin

















8 comments:

::Umi Sufira:: said...

Gambar2 so sweet..orang2 dal;am gambar pun sweet juga..;)

Nurul said...

nor byk la sikit gmbr..rtak puas jamu mata ni..hehehhe

kuizikel said...

abid paling comel!!!!!!!

nanti letak lagi byk2 ok!

nofaz_alin said...

umi sufira,

thanks...semua org sweet sebenarnye:p

nurul,

ni sy cilok gambor kat website photographer, nnt dah dapat yang betul sy tepek k...

kui,

abid? hehehe nak cop ke?

farah225 said...

hi umminor,
lama tak dengar citerrrr.dah bertambah lagi rupanya.tahniah tahniah tahniah.

Red,Gold n Green said...

tumpang lalu...nofaz..aku link blog kau kat blog aku..idjin kan tak??

kikin said...

dah besar boy ni. da adik gak yer. wah meriah umminor.

Wawa Shukor said...

nofaz, dah tgk kat blog milin aritu. tp byk2 anak ko, shakir jugak jd pujaan mommy wa heheh.