14 May 2010

Tote Boutique Giveaway

Tolong, Friday Blues!!!!
ubat Friday blues saya..:D

*bestnyer kalu ade beg cantik macam ni...buat lambak2 barang anak2 bila berjalan, baru kelasssss*
*haaa yang ni plak utk lambak barang mekap ai la...*

*suke juga kalau ade wristlet comel macam gini..senang nak letak handphone bagai *

dan jugakkkkkkkk..

*..dan purse coin...wallah canteks....*
Oh saya bukan lah penjual beg tegar ye, tapi pembeli tegar beg, baju, CD bla bla..
beg-beg yang cantek2 ni Cik As yg rock jual :)

dan disebabkan ke'bluesan' * hancuss BM aku* saya, maka hari ni saya nak masuk give away ni.

korang, jomlah masuk :D tokei tote boutique bukak blog baru :)

BAGAIMANA NAK MENYERTAINYA
- Menjadi follower TOTE BOUTIQUE (Blog baru ini)
- Membuat entry tentang giveaway ini di blog masing-masing
- meninggalkan komen tentang entry anda
- Pemilihan menggunakan RANDOM ORG

Period 14th May 2010 - 25th May 2010
dan hadiahnyer..
.
.
.
..
.
.
.
.
.


wallah!!! suke suke....... *gaya macam dah menang je, eh takpe semangat kena lebih ahaks...*

Nota peha : x sabar nk tgk game Piala Thomas malam ni, boleh la terkinja-kinja menari-nari bg keluar hormon adrenalin dengan hubby anak2 lagi.... 



1 comment:

kakyong said...

gud luck.. sgt menarik kaler beg itu..
rasa2 macm nak join jugak le...