17 May 2010

Umar is 3 !!!!

Alhamdulillah semalam anakanda yg tercinta selamat menyambut ulangtahun kelahiran yg ke-3.
Ya, birthday umar sama dengan hari guru, 16 mei.




Tiada sambutan besar-besaran macam ni sebab walid tak jadi CEO lagi kan sekadar kek dan goodie pack untuk dibawa ke tadika sambut dengan kawan2.


Jumaat hari tu saya pulun dok pack goodie pack ni masa lunch hour yg panjang so takdelah aktiviti mengukur alamanda pd hari tu. En suami bermurah hati nak menjadi penaja utk goodie pack tersebut so isinya adalah handy pack honey stars dan koko crunch, cloud 9 dan jelly buah-buahan. Kek coklat pula sy tempah dari Nurul. Hadiah last minute dari ummi dan walid adalah buku (hadiah wajib utk besday) dan juga Fisher Price whiteboard * lupe ape nama dia, tapi whiteboard yg boleh padam2 tu ngeeeeeeee.*



Kalau tahun lepas, bila beli present utk Umar atau Abid, Abg Long akan dapat sama, tapi tahun ni Walid dah decide tak nak bagi. Biar besday boy je dapat hadiah, baru aci kan? kalau tak jenuh nak bagi tiap2 tahun, tiap2 orang. La ni ade 3 org, buatnye esok2 ade 6 orang tak ke pening kepala mak bapak? : lap peluh dan air liur:

Besday boy with present :)

Besday boy with tukang-sibuk-boys :D

Eh, ini sape punye besday ni?? ekekeke

Nota peha: Ummi adalah sgt down ye, sbb kalah Piala Thomas, tapi nak ucap Selamat Hari Guru juga kepada kekawan yang bergelar guru.....Cikgu Intan.. lagi???

6 comments:

Nadiah Sidek said...

happy birthday umar!

Nurkasih said...

hepy besday umar...semoga mnjadi anak yg baik tau..Amin..

YatieJay said...

Happy Bday Umar...semoga jadi anak yg soleh dan berjaya dunia dan akhirat, amin!

p/s : waaahhh...uminor ada 3 hero. Respek!

mariaariffbaby.com said...

happy besday umar..
jadi anak yang soleh yang selalu membahagiakan ibu dan ayah ye sayang..

NURUL IZZA said...

Kenapa xleh bc entry baru ye? lama benor xjenguk..ada email tak akak?

~: UmmiNor:~ said...

terima kasih Aunty2 semua diatas ucapan besday saya..love u all muaah!!--- Umar

Izza, sriledang[at]yahoo.com