12 December 2011

Rebranding

Rebranding la sangat kan ahaks....If korang perasan, header saya kat atas dah lain sikit. Nak penjenamaan semula la konon-konon sebab blog pun dah ala-ala sendu, hidup segan mati tak mahu  saja. So here datang idea rebranding. Sempena sekarang kan musim apek KFCM glamer, so saya pun nak tempias jugak, tp of course la saya ada Mr Apek saya sendiri. If kawan-kawan universiti dulu, depa dah tahu sangat la sape Mr Apek tu, macamana raut muka dia sampai org panggil dia Apek. Harap harap dengan rebranding ni, blog ni akan terus aktif berkongsi cerita dengan korang semua, doakan lah ya. Tapi kalu sendu gak, maafkanlah saya, sesungguhnya aku insan yang lemah (bak kat rohana jalil dalam lagu dia).

No comments: