07 January 2010

Kegilaanku...

....terhadap fridge magnet

salah satu benda yg aku suka kumpul ialah fridge magnet.
since terbaca entry Maria dan Faz pasal FM ni, ni aku nak tunjuk gak la koleksi FM aku nih...
So far inilah semua koleksi FM aku ni nak dekat 50 dah...
Yg paling aku sayang?

Semestinyalah yg kat bawah ni sbb aku beli masa gi Disneyland @Resort Paris dulu. Betul2 puashati sbb aku sendiri yang pilih selama ni dok kirim kat orang je ngeh ngeh ngeh...

Ada a few aku beli masa kat Disneyland dan Paris tp dah banyak tercabut magnet dia dikerjakan oleh hero2ku huhuhu
Yang lelain tu family and kekawan beli since depa tau aku ni pengumpul FM...
So ade tak sesape yg murah hati nk bg FM kat aku ??muahahahaha


9 comments:

mrsharis said...

Salam ziarah umminor..FM saya pun dah banyak yg terkorban di tangan anak2ku..diorang tu creative & innovative :)

~: UmmiNor:~ said...

mrsharis,

tu la bebudak zmn sekarang, terlebih kreatif :))

Sayang.Ibu said...

salam singgah umminor.. eh samalah ku pun giler kumpul FM.. tp x sebanyak u punye lagik.. hehehee....

LiAnA said...

salam kenal umminor.. ku punya kalau ikutkan byk dah tp lebih byk beralih tangan hehe..

~: UmmiNor:~ said...

intan n liana,
syok aaa ade geng hobi sama ni, nnt tepek la FM u olls plak...:D

mariaariffbaby said...

yeah!!!

i love it!!!
besh!

leh buat society ni!
:D

kakyong said...

salam kenal,
terima kasih follow blog kakyong..
byknyer FM.. boleh minta satu....

Faz said...

lambat komen entry nih..
waaa sy sukelaaa.. esp the disneyland paris...leh pilih sndiri pulak tu..i like..!!

p/s: ade yg disneyland hk, tp tu kirim kt member,huhu..

~: UmmiNor:~ said...

marai,
jom society ibu gile FM hahaha :P
kak yong, sama2..sekadar memanjangkan ukhwah cewahhh...
faz, takpe nnt boleh la pergi sendiri :D