30 January 2010

CD Shinies to let go

Inil adalah entri melekat.....sila skroll ke bawah utk entri terbaru :)



Saya nak let go Cloth diaper Shinies ni...ada 10 pcs semua tinggal 6 tinggal 4 pcs je lagi ....saya beli RM 35/ pcs.
Tapi saya ada tawaran giler hebat :)
If ambik semua 10 pcs 6 pcs 4 pcs, saya bagi RM 290 RM 180  RM 110 including shipping cost, mau ka?? :D
Kalau tak nak beli 10 4 pcs, saya kira harga RM 30/ pcs. (tak termasuk shipping cost)
updated : cd shinies ni datang with only one insert and onesize CD.
Oh! ye...cd ni saya tak pernah guna lagi tp dah buat pre-wash 2 X.....
reason saya nak let go ialah pada bulan lepas saya agak meroyan kemaruk membeli CD...
online shopping la katakan :P
at last bila dah dapat barang semua, wah macam tokei cd plak..ahaks :P
all in all, saya ada dah dekat 50 cd termasuk yang lama2 tu...wah wah wah :)

saya rasa 50++ dah cukup sebab Umar dah pandai tak nak pakai CD plak :(

interested? email me at sriledang@yahoo.com

tp sebelum beli sila baca TnC kat bawah ni dulu ye :)

Serious buyer only!
1st come 1st serve basis
Goods sold are not returnable or refundable

9 comments:

Faz said...

mcm menarik je offer..
nk tnye,, CD ni 1 size je ke? kot2 ade size L, M etc ??
xpnah try tp b'minatla...

lg 1, cd ni include 2 insert kan?

Wawa Shukor said...

apa benda cd ni nofaz?

kuizikel said...

aku ingat cd citer ke apa ke.. rupanya bila pk2 balik.. CLOTH DIAPER = CD... kakakakak... bagi la makna sket wei, bagi kami2 yg tak beranak pinak ni... hahha.. tp sib bagus ko letak gambo..hheheheheheh

~: UmmiNor:~ said...

Faz ------> shinies ni onesize cd, and come with 1 insert only :P, if berminat do email me dear!
wawa and kui-------> sori la beb, lupa la istilah tu x familiar utk u all, cd tu cloth diaper la wa = kain lampin moden :P

Cloth Diaper Online said...

wah..banyaknya koleksi CD UmmiNor..
boleh la bg review CD apa yg best.
Shinies ni performance dia ok tak? jenis velcro kan?

nelcyndana said...

umminor, mak aih byknya CD hang.... aku cuma ada belas2 jerk... syglah adik aku baru beli stok coolababy... kalu tak harus soh beli ngan hang jer... anyway congrats for your garage sale ni.... lama kan tak bertegur sapa... ingat lgi ke kat aku...;-)

Ina Hashim said...

salam...
akak berminat ngan shinies kaler pink tuh...camne nak order ye?

~: UmmiNor:~ said...

kak ina, do email me at sriledang@yahoo.com, tq

Siti said...

Salam,

Still available ker cd tu? Sy ada email kat awak smlm..