13 January 2010

Musykil..musykil...

eish eish eish sungguh saya musykil kenapa lah blog saya ni akan display lelain apabila menggunakan Internet Explorer dan Firefox.
maksud saya bukan lain ape ....begini ceritanye..
kalu saya bukak ngan I.E, dia kan jadi senget sebelah :(..eish camne nak cakap nih...ermm dia tak akan display yg ruang kosong belah kiri tu..ermm paham ke?
tapi kalu bukak ngan Firefox ok je plak dia display semua...
ade tak sesape yg pakar kejelitaan IT bleh explain dan tolong saya?? :D

7 comments:

mariaariffbaby said...

em..
tu la, kita view ur blog right now, senget ..sebab guna IE

napa ek?
(apa la intan ni kan, u tanya org, i tanya u balik)

~ As ~ said...

saya view guna IE, patutnya ada apa sebelah ni???

~: UmmiNor:~ said...

maria,
its ok sekadar memeriahkan acar pun takpe :D
As,
patutnye kiri kanan ade ruang kosong, ni sebelah kiri je ade, yg kanan tu terus melepek ke text box..ermm paham ke? :)

Echa said...

hehehe.. tak berapa nak tau la sal mende ni... sbb selama ni memang guna mozilla pun.. lagi laju.. kalau ie tu ada lambat sket.. hehehe..

honeylanz said...

has view guna firefox.. dah jrg guna IE skrg ;)

cik daisy said...

hiyee umminor.. thx coz follow blog daisy. nice blog nih :)
psl layout template tu, mmg most template yg ade skrg ni design utk best view guna mozilla firefox. ikut yg saya nmpak lar.

~: UmmiNor:~ said...

Echa, tu la saya bab2 IT nih pening2 lalat banyak :P
honeylanz, nanpak gaya kena view ikut Firefox je la ek.
hai Cik daisy, welkam to my humble blog. oh ye ke? sbb hari tu saya rasa ok, tp lepas saya godek2 utk install coding utk emoticon tu, terus senget sebelah bila guna IE..musykil musykil :)