03 January 2010

Permata Hijrah

Balik kampung kali ni berkesempatan pergi ke cawangan Permata Hijrah kat Wakaf Che Yeh...
ikutkan nak gi HQ dia kat Pengkalan Kubor tp mcm jauh la plak plus hujan yg agak lebat.
Aku memang aim nk try benda ni sejak terdengar promo dia kat MHI hari tu...hmmm macam menarik je untuk pemakai2 spek tegar macam aku ni
testimoni pesakit mengatakan ade yg tinggalkan terus spek bila go on treatment with benda ni, dengan izin Allah la.
tu yg buat aku teruja nk try so lepas ni bleh la join kelab si dia beli spek hitam.
Sgt jeles okay bila si dia je asyik dok tukar sunglass, aku pun teringin gak...
Abang Ngah aku sendiri dah pakai benda ni almost 1 month and dia ckp kalu dulu tgk tv confirm kena pakai spek, now kalu x pakai pun dah bleh nampak walaupun x se'clear' mana.
 Kalu nk tahu abg aku ni pemakai spek tegar, power dah dekat 500..oh lupa nk ckp my siblings semua specky ok...:D
..and among us, akulah power puff girl paling rendah ok about 150 ++...
and paling lambat sekali menjejak ke kedai spek dlm form 5 kot, x ingat dah....
kak long, abg ngan, adik bongsu aku semua sekolah rendah dah macam apek jual sayur dah selamat pakai spek...
eh keturunan ke? Mak ayah pakai tp just bila nk baca etc...
Masa pergi depa bgtau percuma konsultasi dan rawatan utk first timer.....
dia sembur ngan ubat spray and ubat titis (masa ni mata rasa pedih sgt) then pakai spek ala kesatria baja hitam ni for 3 min utk urutan..


so utk org yg power 200 ke bawah like me, dia recommend this set la, ubat spray rm 189, ubat titis siang dan malam about 119, then ubat titis mcm eye more tu bila2 masa di mana aje boleh guna...aku plan nk letak dlm hband, yg lain2 tu tinggal kat umah je.


so ade sesape dah try tak? Just nk tahu feedback macamana...pd sesapa yg nk try, kat KL ni ada dealer dia tak silap aku kat Greenwood Gombak dan juga Kajang...
kan nk gi ke
Kelantan jauh bebenar la plak..


korang pemakai spek tegar macam aku tak? ekekekek
Utk info lanjut bleh klik kat sini

5 comments:

CY4.0 said...

check reg no dgn KKM. Kalau start dgn NOT, sepatutnya utk guna luar / kosmetik.

kuizikel said...

aku beli 1 botol je yg kaler itam tu, pakai tak tetap.. tapi tah la, nak kata beza sgt pon mcm sama jek, mungkin kena beli 1 set kot.. hehehehehe

~: UmmiNor:~ said...

CY...i will, thanks for the reminder bebe!
Kui,
aku ni pun tawakal je try..malas dah nak handle spek2 ngan bebudak ni, asyik patah riuk je :D

Sayang.Ibu said...

hmm kalo mujarab, war2 kan lahhh.. tapi kan, ku tak leh membayangkan muka x pakai spek sbb sejak kecik lagik dah berspek.. cuma kalo dpt kurangkan power jer okeh laa.. hehehe

~: UmmiNor:~ said...

intan,
nnt dah lama sket pakai akan ku hapdet k :D
alah spek i power 100++ je, so kalu lepas ni takyah berspek dah, bleh la join 'orang itu' beli spek hitam wakkakakakka