02 December 2009

Baby with transport Contest


tak pasal2 hari ni gila kuasa masuk contest plak...

kali ni Baby with transport contest plak, dianjurkan oleh Umminabilah..layan je la labu hehehe



Nama : Muhammad Syakir Zufairi bin Helmi shahid
Umur : 1 thn 8 bulan (semasa gambar ini diambil...)

Syakir ni suka sangat naik kereta dia, tapi asyik tertonggeng ke belakang sebab tak stabil...kesian anak ummi...takpe nanti kita beli kereta yang lebih besar ok?

Ini syarat2 nye:

1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang....DONE

2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...no link no qualified...DONE

3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...DONE

4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima...DONE

5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp aku lah yg rambang mata nk pilih...tajuk kat atas je dterima DONE

6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe buleh? DONE

7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09 dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09. selepas dr tarikh tu x akan dilayan k...DONE

8. terbuka kepada boy n girl k...DONE
9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat bawah bersama link korang k...DONE

so contest ni bermula dari 15 Nov sampai 15 Dis 2009 je tau..so cepat-cepat!!!
Mari join reramai...maklumat lanjut klik sini.

3 comments:

umminabilah said...

salam...dtg check n3...smua ok...tp knpe banner contest kta kt sidebar xder link ekk..btulkn yer..

~: UmmiNor:~ said...

ok dah betulan....tq

umminabilah said...

salam... ok all done...gud luck ekk