22 December 2009

'Ceria SiAyah bersama Anak' Contest

Masuk contest lagi, kali ni 'Ceria SiAyah bersama Anak'  plak bagilah can kat bapak plak, asyik mak je interprem  yang dianjurkan oleh Fashah

so checklist syarat2nye:

1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)-----> DONE
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda-------->DONE
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.-------> DONE
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..

Cara2
1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih --------> DONE
Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..
2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe-------> DONE
3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)------->DONE
4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini"-------->DONE
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaa....inilah gambarnye, ceria tak???

Nama anak: Muhammad Syakir Zufairi
Nama bapa : Helmi Shahid

so you all yg nak masuk cepat2, tarikh tutup 30 Dis 2009 ni!!!

utk info lanjut klik sini k..

p/s: baru betulkan tajuk..rupanye terbalik ngeeee.... thanks Fashah bg 2nd chance :D

2 comments:

^^ FASHAH ^^ said...

salam ceria,

umminor..sy dah semak blog awk..tp boleh betulkan x tajuk contest nie, "Ceria Si Ayah Bersama Anak".betulkan k..nanti sy semak semula..

~: UmmiNor:~ said...

haaa ok ok nanti saya betulkan...tq