08 December 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest

aduisss masuk contest lagi....layan je la labu

kali in masuk Momsbloggerplanet: Cutest Baby photo Contest plak....bulan December 09 temanya ialah “Cutest Baby SMILING“......Abid punye turn plak:D



Nama : Muhammad Abid Zihni bin Helmi Shahid
DOB : 30 Sept 2008

Why you love to see your baby smiling???

................sebab bila Abid SENYUM..........bukan setakat mulut, dengan mata-mata sekali akan sepet jadi satu line gitu, cute right? eish geram je tengok macam nak cubit-cubit, gigit-gigit je....nyum nyum. Hilang penat balik kerja bila tengok anak2 senyum especially Abid ( abang-abang dia senyum cute gak tapi Abid paling cute ler. Kalau tengok betul-betul, Abid ni bila senyum akan nampak lesung pipi dia kat sebelah kanan... menurun dari ummi dia la ni

So kekawan jom reramai masuk MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest ni, tarikh tutp 15 Dis 2009...cepat cepat!!!!

Contest ni dianjurkan oleh


dan

dan juga

So here we go...mudah-mudahan menang, Insyallah....

5 comments:

Mummy Harith Hannah said...

Sungguh sepet & chinese look. Ikut Ummi dier ker? ;)

~: UmmiNor:~ said...

Arnie....

ikut ummie ke, ikut walid? heheheh

azura said...

mcm best jek...nak join gak buleh? heheh

~: UmmiNor:~ said...

Azura,
meh ler...kan dah ajak tu, acara berjemaah gitu :D

mariaariffbaby said...

salam perkenalan

good luck & all the best
=D