30 December 2009

~: Make Over!!! :~

salam u olls,
perasan tak rumah Yu.En. aku dah berwajah baru???
haaa jgn terkejut..bukan aku pun yg meng'make over' kannye...
ini semua hasil usaha gigih kawan aku kat Kuizikel.com
yg aku suka pasal banner baru ni adalah, dia akan bertukar-tukar secara randomized after new click ataupun lepas kita tekan butang F5 for refresh.
Kenapalah aku suka bazir duit buat benda ni padahal update blog bukan tiap-tiap hari
Kawan aku ni menawarkan khidmat mengecat blog dengan harga yang berpatutan..
so sape2 yang rasa nak menukar angin pakai langsir baru ka, nak cat umah baru ka..sila2 la ke sini ye..
so korang dah cat lum blog korang??/

p/s: tak best aaa nickname Yu.En tu....'aku' jugak yg best huhuhuh

2 comments:

Mummy Harith Hannah said...

Canteks!

Comel dan sgt kemas! ;)

~: UmmiNor:~ said...

arnie,
thanks..mcm Eric dari Casa Impian plak hehehehe