09 December 2009

Cik Mon Oh Cik Mon......!!!!



Hari tu ade kawan UN introduce suruh makan benda ni, Jus Monavie. Kawan Yu.En yg makan benda ni dah turun berat dia dlm 7 kg. And dia adalah peminat tegar berani mati terhadap jamu, tapi dah berhenti dan just minum jus ni je....Ia kaya dgn antioksidan... Harga dia rm Rm168 kat pasaran, tapi kalau beli banyak maybe dpt murah sikit..botol dia besar jugak 750 ml, 2 kali makan pagi dan petang. UN makan ni utk nak lower cholesterol level...maklumlah badan je slim mcm Cindy Kerepot tp chlosterol level boleh tahan tinggi...so harap ngam consume benda ni nak makan oat tekak ni banyak songeh plak kolesterol boleh la diturunkan....tak dapat nak bg review banyak cos baru 4 hari makan, cuma badan rasa ringan la, and banyak keluar angin...nnt bila dah lama sikit consume Yu.En bg review lg okay...

p/s: lepas ni nak bahasakan diri ai sbg Yu.En:D:D...ekeleh blah la byk songeh plak..

2 comments:

chilun @ cik pau @ bibimie said...

salam umminor... lama tak masuk sini. SI pun kita jarang2 sangat lepak. naper ek? ermm... dah tak menyengat laa bila ramai geng2 lama dah tak ada. topik pun sama jerk... huhuhu...

~: UmmiNor:~ said...

Bibimie,

tu la sy memang lama tak lepak kat SI since geng2 lama pun dah byk menyepi, baik la bloghopping l puas hati :D