17 December 2009

~: Meja Kerja anda bagaimana?:~

Tahu tak korang bahawa meja kerja yang bersih dari kertas dan barang2 akan sangat membantu kita untuk lebih fokus pada apa yang sedang dikerjakan. Pekerjaan akan cepat selesai kerana pandangan tidak terganggu.

Ni meja kerja aku, time tak busy..


yang time busy tak sempat nak snap sebab tgh BUZY giler kan...


So meja kerja korang camne? kemas ke, bersepah?

3 comments:

mariaariffbaby said...

meja saya?

ikut mood empunya meja..

hahahahahahahha
=P

onenadiana said...

table diana pula tgk workload camane.. but always penuh ngan tools/ fixture/ parts.. heee

~: UmmiNor:~ said...

maria...saya pun ikut mood gak, dlm pic tu mood tgh rajin la jugak :D kalu tak ke laut sume ngeeeeeee

nana,
hehehehe dari mana lagi kalu kuah tak tumpah ke nasik dok ngeeeeeee takde kaitan langsung wakakakaa...dah kawin ngan engineer haruslah meja pun penuh benda alah tu sume, iye tak? heheheh